Harveyresor

- Guidade vandringsresor till Storbritannien

Prisuppgifter

Welcome

Recent Photos

Newest Members

Prisuppgifter för resor under 2018:

En 6-dagars ciderresa 2018 (5 nätter borta) kommer att kosta 11950 kr/person (inkl del i dubbel-/tvillingrum).

En 11-dagarsresa 2018 (10 nätter borta) kostar 15680 kr/person, (inkl del i dubbel-/tvillingrum) i Skottland, 16464 kr/person i England, Cornwall eller på Irland. Vill man ha enkelrum blir det något dyrare, såklart.

Det som tillkommer är flygbiljetten, som gruppmedlemmarna bokar själva när de har fått veta av mig att de definitivt har fått sina platser i gruppen. Då kan de oftast boka billiga biljetter (reser man med något av lågprisbolagen kan man komma undan med sådär 2000 kr/person tor) och gruppmedlemmarnas egna reseförsäkringar gäller gentemot flygbolaget.

  • För samtliga resor ingår allt boende och alla transporter när man kommer fram, guidning, chaufför, tolk (+ talande uppslagsverk!!) samt alla frukostar när vi bor på hotell eller på  B&B. 
  • Jag har naturligtvis resegaranti hos Kammarkollegiet för alla mina delar av paketet.
    Det som inte ingår är övrig mat och dryck, inträden etc... och drivmedel. Kostnaden för drivmedlet fördelar vi i slutet av resan, när vi vet hur långt vi åkt och hur mycket det blev. (Minibussarna är rätt snåla!)  Tillägg för enkelrum ingår inte heller i priserna ovan.
Villkor :
  • Handpenning: Anmälningsavgift 3500 kr/person betalas så snart du fått bekräftelse av mig att resan du anmält dig till kommer att bli av. Den är inte återbetalningsbar. 
  • Resan kan normalt avbeställas hos mig fram till 45 dagar före avresan.  (Se ovan om handpenning, dock.)                   
  • Slutbetalning skall ske normalt senast 45 dagar före avresa.
  • Rabatt finns för återkommande kunder!